۷۱۵ مرکز نیکوکاری در استان تهران فعالیت می‌کنند
تاریخ انتشار : شهریور ۲۴, ۱۴۰۴ ۱:۰۸ ب.ظ
 
قائم‌مقام مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: ۷۱۵ مرکز نیکوکاری در استان فعال هستند و خدمات فرهنگی، درمانی، اشتغال و حمایتی به نیازمندان ارائه می‌دهند.
 ۷۱۵ مرکز نیکوکاری در استان تهران فعالیت می‌کنند

به گزارش ندای وارنا؛ حمید صمیمی، بعد از ظهر یکشنبه، در جمع خبرنگاران، گفت: ۷۱۵ مرکز نیکوکاری با رویکردهای تخصصی و خدمات متنوع در سطح استان تهران به نیازمندان خدمت‌رسانی می‌کنند.

قائم‌مقام مدیرکل کمیته امداد استان تهران در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر ۷۱۵ مرکز نیکوکاری با ماهیت‌های مختلف فرهنگی، درمانی، اشتغال و عمومی در استان تهران فعال هستند و تمامی خدمات کمیته امداد از طریق این مراکز به جامعه هدف ارائه می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های پیش روی کمیته امداد استان تهران افزود: خدماتی نظیر کمک‌هزینه جهیزیه، حمایت‌های درمانی، ایجاد فرصت‌های اشتغال و تأمین لوازم ضروری در این مراکز به نیازمندان تحویل داده خواهد شد.

صمیمی ادامه داد: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید، توزیع لوازم‌التحریر و بسته‌های آموزشی برای دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد در دستور کار قرار گرفته و به‌زودی اجرا می‌شود.

کد مطلب: 18171
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری