برداشت ۶۰درصد گندم مزارع ورامین؛عملکرد برداشت کاهش داشته است
تاریخ انتشار : خرداد ۲۱, ۱۴۰۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ
 
مدیرجهاد کشاورزی ورامین از برداشت ۶۰ درصد گندم کشت شده در مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: متاسفانه عملکرد کاشت گندم نسبت به سال قبل کاهش داشته است.
 برداشت ۶۰درصد گندم مزارع ورامین؛عملکرد برداشت کاهش داشته است

به گزارش ندای وارنا؛ رضا فرازی، رئیس جهاد کشاورزی ورامین، پیش از ظهر یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد: در سال زراعی جاری، بیش از ۱۳ هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است.

وی افزود: از ابتدای فصل برداشت تاکنون، حدود ۱۶ هزار تن گندم به مراکز خرید تضمینی تحویل داده شده است.

مدیر جهاد کشاورزی ورامین در پاسخ به پرسشی درباره میزان برداشت مزارع گندم اظهار داشت: تاکنون بیش از ۶۰ درصد مزارع گندم برداشت شده است.

او در مقایسه عملکرد امسال با سال گذشته، به شرایط نامساعد جوی اشاره کرد و گفت: متأسفانه به دلیل گرمای شدید در فروردین‌ماه، کاهش ۵۰ درصدی بارندگی در سال جاری و دیگر عوامل اقلیمی، عملکرد تولید گندم نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

این مقام مسئول همچنین تغییرات اقلیمی را از جمله چالش‌های اصلی تولید کشاورزی در منطقه دانست و بر لزوم اتخاذ راهکارهای مناسب برای مقابله با این شرایط تأکید کرد.

کد مطلب: 17785
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری