برگزاری دهمین جلسه کمیسیون ماده پنج در استان تهران
تاریخ انتشار : مهر ۱۷, ۱۴۰۴ ۱:۲۴ ب.ظ
 
دهمین جلسه کمیسیون ماده پنج استان تهران به منظور بررسی پرونده مربوط به شهرهای اسلامشهر، گلستان، نسیم شهر، دماوند، شهریار، لواسان، قرچک، ورامین، اندیشه و قدس برگزار شد.
 برگزاری دهمین جلسه کمیسیون ماده پنج در استان تهران

به گزارش ندای وارنا؛ دهمین جلسه کمیسیون ماده پنج قانون تأسیس شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در استان تهران به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران و سایر اعضای دستگاه‌های عضو در محل استانداری تهران برگزار شد.

در این نشست، پرونده‌های مرتبط با تغییرات کاربری، اصلاحات طرح‌های تفصیلی و بررسی درخواست‌های شهرسازی در سطح استان تهران مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی در راستای ارتقای کیفیت محیط شهری و تسهیل فرآیندهای اجرایی اتخاذ شد.

لازم به ذکر است این جلسه به منظور بررسی پرونده مربوط به شهرهای اسلامشهر، گلستان، نسیم شهر، دماوند، شهریار، لواسان، قرچک، ورامین، اندیشه و قدس برگزار شد.

در پایان جلسه، مقرر شد مواردی که نیاز به بررسی کارشناسی بیشتر دارند، در جلسات آتی مطرح شوند و هماهنگی لازم با دستگاه‌های اجرایی برای اجرای مصوبات صورت گیرد.

کد مطلب: 18331
Print This Post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 
 
 


 

اعلام وصول پایگاه خبری